HTML

Ingyenműtárgy

Ingyen elvihető műtárgyak Kortárs magyar művészektől.

Az ingyenműtárgy.blog.hu egy nonprofit online galéria, Kortárs művészek által felajánlott gyűjtemény, amelyből mindenki kedvére válogathat, és INGYEN(!) elviheti a kiválasztott művet.


Kapcsolat:

ingyenmutargy@gmail.com

06-20-220-37-51


Free artworks from contemporary artists!


ingyenmutargy.blog.hu is a nonprofit galery where contemporary artists offer their works. Everybody who like can choose between them, and take it FREE!

Friss topikok

2009.01.13. 08:02 antimedia

Ingyenműtárgy tulajdonosok beszámolói!

"na ennek a képnek az a sztorija, hogy multiplika vásár után a keretben zártuk az estét, és távozóban valahogy az ingyeműtárgyról beszéltünk még valamit, mikor a srác, aki csinálja a helyet mondta, hogy "ingyenműtárgy? az van nekem is" mire rövidebb keresgélés után előszedte ezt a ruszty képét, hogy a hátán (!) mutassa az ingyenműtárgy stencilt. innentől kezdve az járt a fejemben, hogy tudnám elvinni. aztán végül pont volt nálam egy gazdasági válság szendvics, amit a vásáron cseréltem a bockival, és előadtam a srácnak, ennek is a sztoriját, aztán ráállt a cserére. szerintem nem gondolta komolyan az egészet."

"A Galéria falán a vásznon a fény fogott meg. Mint később megtudtam a fény volt  három kép vizsgálata. Bejött. Feleségemnek fény az ablakon át jött le első látásra.

"Egész képet uraló felhő festményt még nem láttam,ez fogott meg,ahogy uralja a képet. A csúcs a megfolyó csík a felhőből, ami a mai napig szemfogó számomra."

 

"Tisztelt Művészek ,Szervezők!
Brückner János : Szerelem c. festménye  és Bordás Boglárka fényképe a lakásomat díszíti.Csatolt fájlban küldöm a képet a jelenlegi elhelyezésükről.
Bordás Boglárka fényképét az irodánkba fogom vinni és ott a váróban fogom elhelyezni, a Művésznő nevének és az alkotás címének feltüntetésével.Elismerésemet és köszönetemet fejezem ki Nekik , és elismerésem valamennyi Művésznek és Szervezőnek ,akik ebben az akcióban szerepelnek! További sznobmentes gyűjtőkört kívánok Önöknek!"

 

 

 

Köszönet Bennek,
ötletes üvegéért!

 Ben: Isten, Plágium2000 edition, 2008
"Ha isten mindenhol ott van, akkor ebben az üvegben is benne van."


Hát ha benne van, akkor a palackot a legjobb helyre tettem - ehhez a munkához bizony sokszor rá is szükség van.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ingyenmutargy.blog.hu/api/trackback/id/tr7913026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása